Warning: Undefined variable $show_stats in /customers/f/0/d/adolphssons.se/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384
feb 24

Jag hämtade Albin 15.00 när han kommit hem från skolan. Så roligt att äntligen på att träffa honom ensam.

Vi samtalade i bilen hem, så klok han är, väldigt förnuftig, vänlig och rolig.

Jag frågade om han gillar skolan, ja sa han, det var roligt att höra. Det första han frågade när vi kom hem var hur farfar mår, så omtänksamt

När vi kom hem började vi titta på lite roliga videor i min Ipad, tyvärr tog batteriet slut ganska snabbt men han skrattade högt åt vissa. Så föreslog jag att vi skulle spela kort, till slut bestämde vi Chicago, förstår att han inte spelat det så mycket men det tog inte lång tid innan han förstod. Snart spelade han mycket kompetent och strategiskt, det var inte sista gången. Det är ju vårt favoritspel och Albin tyckte också det var roligt. Tyvärr satt farfar med helt fel kort i slutet hela tiden vilket saboterade Albins och min möjlighet att vinna utspelet, riktigt dåligt planerat av farfar var vi överens om. Till slut vann farfar med Albin som god tvåa, jag kom sist. 

Så var det dags att baka, jag plockade fram receptet sedan gjorde Albin resten, plockade fram kryddor och allt annat. Mätte perfekt och rörde ihop hela smeten. Tror aldrig det varit så fint i köket efter ett bak. Den killen är ett geni på många områden.  Vi samarbetade mycket bra, Albin gjorde det mesta och jag tog fram bakformar.

Nu var det dags för middag, torsk och potatismos. Farfar och jag lagade mat.

Albin gick upp på övervåningen och pluggade ordentligt, tyskaläxa. Tydligen ett favoritämne. 

Han åt med mycket god aptit.

Får säga att han är en kanonkille, hoppas innerligt att han vill komma till oss emellanåt också.

Kram

Farmor och farfar

jul 28

Idag åkte jag och pappa ner till Varberg för att bo på Asia spa. Vi började med att åka ner till stranden vid kusthotellet och hade det gott i solen. Sedan in till stan och checkade in på hotellet. Snabbt ut igen för att gå runt, och givetvis fånga en och annan pokemon. Vi var vid lekplatsen, hamnen och tog också en promenad upp till fästningen m.m. Efter middag på stan var vi bra möra och det blev dags för att gå hem och en full natts skön sömn….men ICKE. 00:30 gick brandlarmet och alla fick springa ut på torget. Där stod. I mitt i natten i 40 minuter innan brandmännen kunde konstatera att det var en mathiss som blivit överhettad. Nästa dag åt vi den fantastiskt goda frukosten och sedan in i spa.

jul 26

En härlig dag på altanen

jul 12

Vilken härlig dag till Rörö. Först blev det en mycket god lunchburgare på Röröboa, sedan hade vi energi till att ta oss till stranden där det blev obligatoriskt sjögräskrig. Sedan ut på äventyr med upptäcksfärd. Efter detta är det klart man blir helt slut så att man måste ladda ny energi med en stor smaskig glass!

jul 2

Finaste Albin och Amanda!

jun 27

Haha, jag älskar att hoppa Albin, jag vill hoppa hoppa hoppa med dig hela tiden!

jun 20

Vilken grym vecka! Fotboll från 9-14 och sedan hem till någon av kompisarna för att fortsätta leka, allt i strålande solsken!

jun 18

Albin, jag är nyfiken på vad du gör.

jun 14

Hurra, jag har gått ur ettan!

jun 6

Innebandy är högst populärt!

« Previous Entries