Warning: Undefined variable $show_stats in /customers/f/0/d/adolphssons.se/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384
nov 21

Idag, torsdag hämtade vi Amanda på förskolan, hon har ju varit lite sjuk några dagar så det blev inget i måndags.
Det blir i princip samma rutin vid hämtandet, jag går in direkt, farfar hämtar täcket i vagnen. Det är så roligt för hon blir jätteglad, det kommer alltid någon liten kompis och undrar ”Amandas farfar är”.  Varje gång. Jag får svara att farfar hämtar täcket i vagnen. 
Idag när hon skulle tvätta händerna satt vi på väntarbänken, Anna sa att nästa gång är det din tur. När det var Amandas tur sladdade en lite tjej snabbt förbi, Amanda tar genast kommandot genom att med en liten tackling flyttar på den lilla ”ligisten”. Rätt ska det vara. 
Hon är jätteglad när hon har en ficka på klänningen där hon ska lägga nappen, så tar hon filten och dagens aktuella djur.
Direkt sa hon till att vi skulle åka buss. Sagt och gjort farfar släppte av oss vi Torslanda torg. Hästen som var med var jätteglad och gnäggade högt. 
Amanda säger alltid efter rösten som ropar upp hållplatserna, vissa säger hon jättebra då är hon så nöjd, det kunde jag säga säger hon då. Vissa är svårare. 
Idag när farfar hämtade skulle vi åka till Volvo och hämta pappas bil, har fått sin nya bil idag.
När vi åkte från Volvo sa Amanda jag vill inte  åka hem, åka nån annanstans 
Jag vill åka till stugan på Tjörn med en lite darrning på rösten. 
När vi kom hem blev det bra ändå, vi lekte lite med lera på övervåningen. 
Så kom pappa hem.