Warning: Undefined variable $show_stats in /customers/f/0/d/adolphssons.se/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384

Farmor & Farfar 210928

Äntligen kunde vi hämta Amanda på förskolan, när vi kom såg vi en snabb tjej som sprang in och hämtade sin väska, så full fart rakt upp i famnen, vilken härlig kram.

Fröken berättade att hon inte ätit så mycket av den vegetariska lasagnen och att det serverats knäckebröd till mellis, inte lätt att äta med två saknade framtänder.

Hon var m a o lite hungrig, kanske vi kan äta våfflor när vi kommer hem, självklart. Hon berättade att hon skadat sig på knät, hon hade spring tävlat med den nya killen (hon vann alla gånger utom då hon ramlade och skadade knät) Nu får jag åka i eran nya fina bil sa Amanda. Vi tittade på den fina regnbågsflaggan på flaggstången, vi kanske ska räkna regnbågsflaggor sa hon. Vi satt i baksätet och pratade och tittade ut genom fönstret i taket.

När vi kom hem gick vi direkt och plockade hallon, hon åt tre ”hjärtan” av våfflan och en skål med hallon. Vi gick över gatan och hejade på lilla Pepsi, grannens hund.

Så ville hon gå till lekplatserna, det finns två. Hon klättrade och gungade. Och pratade, en sån härlig liten tjej.

När vi kom hem ville hon åka i pappas mormors elektriska stol som varit en favorit även för Albin.

Efter det blev det lite bus, vi hade ett toapappersrace i trappan, vi tävlade med rullar som for med full fart neråt. (Jag vet att man inte ska leka i trappan men på plats fanns en säkerhetsansvarig på elitnivå 😇)

När alla rullar var nere byggde vi höga torn…. 13 på höjden var max innan alla rasade.

Efter det lekte vi kafé, farfar och jag serverades kaffe  och konverserade, mycket trevlig.

Så tog vi fram ”diverselådan” som vi leker hav med, ett folieark är vatten, sedan har vi en massa fiskar och måsar m m som placeras ut.

Tur att det finns ekorrar som sparar allt det är verkligen en guldgruva.

Så lagade jag mat, pasta och korv, det var rolig skålpasta där små korvbitar låg, lite roligt tyckte Amanda som uppenbarligen var riktigt hungrig.

Så kom pappa och hämtade.

Det var en rolig eftermiddag.

PS.Kan även berätta att vi såg 15 eller 16 regnbågsflaggor, Amandas alla fingrar räckte länge men sedan fick vi även ta till mina. DS

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.