Warning: Undefined variable $show_stats in /customers/f/0/d/adolphssons.se/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384

Kreta dag 5

Soligt och gott igen, frukost, ner till poolen och direkt till lekplatsen. Det är en start på dagen för en vinnare!
Jag blir lite vågligare med simningen för varje dag, men det är allt bra läskigt ändå när man inte nuddar botten med fötterna om man inte har någon att klamra fast i.
På eftermiddagen är det alltid glass-dags och jag ska alltid gå med och flörta med tjejerna i baren. När vi handlar ger jag pengarna, säger ”thank you, bye bye, thank you” och smilar lite och då smälter som såklart, och då får jag alltid en jättefin pinne med färgglada flärpar på (drink-dekoration). Jag leker att det är en trollstav och trollar bort massa saker ”hokus pokus sim salabim”.
Efter poolen har vi också standardiserat att gå och handla på supermarketen. Eftersom jag har fått punka på min ena armpuff (jag ska tydligen ha bitit på den sägs det) så fick jag köpa nya, och inte vilka som helst, med Jake och piraterna på!!!! När vi skulle gå ut och äta ikväll ville jag ha dom på mig utanför skjortan men mamma och pappa dom tråkmånsarna vägrade.
Vi åt på hotellet idag och Bamse hade ledigt ikväll, och istället var det ett gäng greker som spelade och dansade hysteriskt så man blev alldeles tokig! Vi hade inte riktigt samma referensramar kring vad god middagsstämning var, och vi alla längtade efter Bamse och hans kompisar!
När jag somnade ikväll gjorde jag det med kartongen till mina nya armpuffar med Jake och piraterna på i handen. Jag ska drömma hela natten om dom!

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.