Warning: Undefined variable $show_stats in /customers/f/0/d/adolphssons.se/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384

Sista skiddagen

Idag är det sista dagen och efter lite packande var det upp i backen igen. Idag fick jag verkligen koll på det där med åkning på riktigt. Jag tog liften helt själv, åker upp och hoppar av fint och åker åt sidan. Det där med att vänta är inte riktigt min grej så jag brukar bara stå på direkt ner för backen. Svängar fixar jag nu också galant (pappa skuttade runt vid sidan och tjatade om att jag ju faktiskt gör carving-svängar…hur svårt tror han det är!?). En rolig sak lärde jag faktiskt mig idag: HOPPA. Jag såg pappa göra ett hopp, sken till…och gjorde det själv….och igen, och igen, och igen….busenkelt det med!

På skidskolan idag tog vi ut svängarna lite och åkte hela vägen upp till toppen, vi åkte också ut i skogen och letade efter Valle, och jag fick också lära mig åka baklänges. Efter skidskolan fick jag ett fint diplom och ett intyg på att jag behärskade alla moment som ingick. Jag blev allt rätt stolt och glad när jag fick det av min lärare Christoffer.

Efter det blev det snabbt ombyte och en lång bilfärd hem. Det var verkligen en bra skidsemester, och jag längtar redan massor till att få åka skidor igen!

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.