Warning: Undefined variable $show_stats in /customers/f/0/d/adolphssons.se/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384

Gjorda val

Hall

Direkt innanför dörren ligger ett instegsklinker, Cement 45×45 cm.

Trappan till övervåningen valde vi till eklaserad furu.

Denna kommer att gå bra ihop med ekgolvet (Kährs Siena Ek 15mm trestav mattlack) vi valde, som kommer vara genomgående i hela huset.

Badrum

I badrummet nedre plan kommer vi att ha en riktigt snygg antracitfärgad golvklinker/kakel: Stoneworld smoke 30×60 cm. På golvet i duschen och på väggen där duschen sitter kommer vi ha samma serie, men 5×5 cm plattor. På övriga väggar valde vi en vit högblank plattta: KAR 25×40 cm. Spegelskåp med tillhörande ljusramp är från Ballingslöv, blandare från Oras och IFÖ WC.

Tvättstuga

Här kommer vi att ha en våtrumsmatta från Forbo. På golvet en Aqualon Pacific antracitfärgad, och på väggen blir det en ren vit, Onyx Uni vit.

Vi kommer att ha en tvättbänk från Nimo med blandare från Oras. Uppvärmningen sker med en Nibe Fighter 360 med värmeåtervinning. Vi kommer också ha ett larmpaket, Galaxy G2-20 och ”LAN-skåp” med plats för trådlös router m.m. för att distribuera ut bredband och TV i huset.

Kök

Köket kommer vi köpa på egen hand och kommer bli ett snyggt Kvik-kök. Detta är dock inte designat ännu, men vi har en första skiss att fundera över. På något sätt vill vi få in en köksö med plats att sitta och äta vid, men vi får se hur det blir i slutändan.

Tillbaka