Warning: Undefined variable $show_stats in /customers/f/0/d/adolphssons.se/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384
jul 30

Fika i Tuve med en tuff omgång kubb!

aug 22

Klart man måste ladda bra för simskolan….min och pappas standard=)

maj 24

Mysigt att ta en kvällsfika vid min damm!

mar 16

Idag blev det utflykt på förmiddagen. Till Hönö klåva skulle vi, det var ett svårt ord att säga men det fixade jag såklart! Färjan var spännande och efter lite bil till så var vi framme vid ett riktigt blåshål, jösses vad det blåste i min mössa, men sol var det. Vi gick in och åt lunch och fikade direkt och hittade ett perfekt läge mitt i solen i ett varmt ”uterum”.

När vi kom hem så lurade jag med pappa ut i skogen, man kan ju inte gå in direkt när solen är framme. Jag hade med min fina dumper för säkerhets skull.

Lite senare tog vi en tur ute igen, denna gången ville jag ha min fina cykel. Jag testade pappa flertalet gånger men min alldeles ynkligaste röst ”Pappa, jag orkar inte, kan du bära cykeln?”, men han är rutinerad den räven! Väl hemma igen (han bar den sista biten genom skogen, haha) fick jag mini-fika på min bänk, det var mysigt!

jun 6

Jag var så duktig att hjälpa mamma baka idag. Sedan trodde dom att jag ville ha en torr knäckemacka till mellanmål!?!? Jag visste ju att det fanns en stor skål att slicka. Med hjälp av läpppen löste det sig ganska enkelt=D

apr 5

Idag kom pappa och hämtade mig på förskolan och jag körde grejen som jag rätt ofta försöker med ”åka och fika!”…..och det funkade. Mitt på en torsdag!? Pappa sa nåt om att det var Påsk, men jaja, strunt i det, jag fick åka och fika=)

”Tjejen” som jag känner var där och visste precis vad jag skulle ha. Chokladboll och två apelsinjuice. Det är grejer det! Innan vi gick till bilen lyckades jag lura in pappa på affären med alla leksaker också, han blev nog rätt svettig mot slutet när jag skulle leka med ALLT!