Warning: Undefined variable $show_stats in /customers/f/0/d/adolphssons.se/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384

Utflykt med farmor & Farfar

Farmor och farfar kom och hämtade mig på förskolan.

Vi åkte iväg med mamma och pappas bil.

När vi stannade och gick ur blev jag riktigt imponerad, det var ett jättestort hus som såg ut som om det var en massa speglar på och jättehöga flaggstänger med blåa flaggor längst upp.

Jag stod en lång stund och tittade.

Sedan gick vi in, först fikade vi, jag fick banan och vatten, farmor och farfar drack kaffe.

Det var ett jättestort hus, där stod en gammal polisbil (sa farfar) även andra bilar såg jag.

När vi fikat klart gick vi och där stod två farbröder helt stilla, dom hade en konstig färg men jag blev så förvånad att dom inte rörde sig. Jag stod en stund och väntade på vad som skulle hända. Dom stod kvar. Lite konstigt……

Vi kom till en jätterolig trappa, farfar lyfte upp mig och sedan stod vi bara och åkte med, jag skrattade högt så roligt var det, rulltrappa sa dom att det hette. Det vill jag åka igen.

Vi gick vidare och där var det spännande, dom hade ett jätteroligt golv, nästan som ute men inne. Massor med stora bilar överallt, jag sprang fram och tillbaka och farmor och farfar efter.

Sedan kom vi in i ett annat rum som var jätteljust, fönster hela vägen och solen sken igenom.

Där stod en jättefräck bil som kallades för YCC, farmor fick ett spel och skröt om att hon minsann varit med om framtagningen av den bilen, en tjejbil kallade hon den.

JA, ja farfar och jag lyssnade med det som var mer spännande var det jätteroliga golvet, det var ett trägolv med rundlar i, där hade jag kunnat springa fram och tillbaka hela eftermiddagen.

Efter en lång stund gick jag i alla fall med.

 På ett ställe var det en motor som snurrade runt, sedan fick farfar bära mig för det var som en långa backe ner och dom var nog oroliga att jag skulle springa fort och ramla, det hade jag såklart klarat men ibland är det kanske bäst att göra som dom säger.

Vi gick vidare och då kom vi till båtmotorer och jättestora bilar, jag menar verkligen jättestora, traktorer och bussar. Det var så mycket att titta på.

Man kunde gå igenom en del av en lastbil, den hade inga hjul, den stod på golvet och farfar och jag kunde trycka på knappar så att det lyste här och där.

Dit in gick vi nog ca 15 gången.

Det var en jätterolig eftermiddag.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.