Warning: Undefined variable $show_stats in /customers/f/0/d/adolphssons.se/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384

Utflykt med flygplan

Idag är det måndag och farfars födelsedag fast vi firade honom i lördags med ”grilleri” och bakelse så det blev inte mycket fokusering på honom.

Vi åkte iväg med bilen, när vi kom fram fick farfar gå ur bilen och betala till en farbror som satt i ett eget litet rött hus, jag undrade lite var han tog vägen men han kom snabbt tillbaka vi körde vidare till en parkering. Vi gick ur bilen och nerför en väg som  ledde in i ett stort berg, först tyckte jag att det var lite läskigt så farfar fick bära mig en liten bit. Så kom vi till en tavla med många knappar på, farmor visade mig att man kunde trycka på knapparna så att röda lampor  lyste på en stor karta, då var det inte läskigt mer för jag ”hittade” dessutom stora plåtplattor som låg på golvet och där blev det ett otroligt ”brak” när jag hoppade på dom, farfar sa att nu åker vi nog ut men jag såg på farmor att hon tyckte det var roligt, hon hoppade lite också faktiskt. Där fanns också flera stora flygplan och helikoptrar, nere på marken, inomhus. Jag visade farmor och farfar att dom egentligen skulle vara uppe i luften. Det var jättespännande.  Vi gick igenom en dörr och kom in i ett jättestort rum där blev jag riktigt uppspelt, jag kunde springa runt som en tok. Det stod en stor helikopter med långa vingar som snurrade runt, jag fick sitta i den och trycka på tusen knappar, det tyckte jag var jätteroligt. Det fanns jättemånga flygplan och helikoptrar. Efter en lång, lång stund gick vi vidare. På ett ställe hängde kedjor i plast, det blev ett riktigt oväsen när jag svängde dom upp och ner. Jättekul. Så kom vi faktiskt till en barnavdelning, där fanns små flygplan som leksaksbilar som jag kunde sitta på och köra precis som min gråa Volvo hemma. Jätteroliga speglas där man såg heltokig ut i speciellt farmor och farfar. Farmor provade skidor, ha, ha inomhus…..Jag fick ett litet flygplan som dom köpte till mig. Så gick vi uppför en trappa och där kunde farfar och jag gå igenom ett  flygplan som farfar kallade för Lansen, det var väldigt trångt, farfar höll på att fastna, farmor tog kort.

Jag ville egentligen inte åka hem för det var så mycket spännande att titta på. Till slut gick vi uppför hela vägen tills vi kom till utgången. Så åkte vi hem och farmor lagade mat, farfar och jag tog en sväng på gatan. Så kom pappa hem och jag fick titta på honom genom lilla runda fönstret i dörren. Det är roligt.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.