Warning: Undefined variable $show_stats in /customers/f/0/d/adolphssons.se/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384

Träffade polisen

Idag kom farmor och farfar och hämtade mig på förskolan. Jag förslog att vi skulle åka till Selma men då sa farmor att vi skulle åka till hamnen och titta på båtarna, nej inte till hamnen till havet och titta på båtarna sa jag. Visst ja, sa farmor till havet ska vi ju åka. Jag fick knäckebrödsmörgås med ost att äta i bilen och vatten, man blir så törstig av knäckebröd.

När vi kom till hamnen såg vi tre traktorer som körde och hämtade båtar som skulle sjösättas. En farbror tvättade sin stora segelbåt som hängde i snören, det var väldigt intressant. Så tvättade han sin bil som hade motorhuven öppen så den var trasig och måste lagas. Så hittade vi en rolig lekplats med gungor, rutchbana och ett lejon som man kunde gunga på, där var vi en lång stund.

Så fick vi se en spännande polisbil, en stor nästan som en skåpbil. En polis satt i bilen och en var inne och handlade. Farmor och jag gick fram till polisen som satt i bilen och vi började prata med honom, han frågade vad jag hette, jag sa Albin så tydligt. Jag stod på trappsteget på väg in i bilen och då fick jag låna hans polismössa. Givetvis tog farmor kort, så kom den andra polisen också, dom visade att blåljusen kunde blinka och en massa andra roliga saker. Jag fick en reflex som lyser i mörkret, när det blir kväll eller natt. När poliserna skulle åka visade dom upp en skylt som det stog STOP på. Jag tycker att dom var jättesnälla. Vi pratade med dom en jättelång stund.

Så gick vi till kafeét och köpte varsin ”morot”  som vi ”knaprade” på. Det finns en golfbana bakom kafeét den är så roligt att springa på. Så åkte vi hem. Emeline var ute så jag blev då glad så jag var tvungen stt spexa lite. Tyvärr så ramlade jag på uppfarten när vi sprang där, jag slog i huvudet så jag fick en bula, inte roligt alls. Mamma kom hem, då blev jag så glad, jag ropade min mamma kommer.

One Response

  1. Farmor och farfar Says:

    Vi har ju så roligt med Albin, den gladaste, finaste, smartaste lille kille man kan tänka sig. Bättre finns inte tycker farmor och farfar

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.