Warning: Undefined variable $show_stats in /customers/f/0/d/adolphssons.se/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384

Semester hos farmor & farfar

Samma som igår, vi kom till farmor och farfar, jag fick fil och flingor. Jag får titta på TV i köket när jag äter frukost. Vi lekte en stund med skattkistan, den innehåller lite olika saker, knappar mm. Så kom farfar på att vi skulle åka till båten, det lät roligt. När vi kom fram visade det sig att båten ligger inne i ett stort hus. Det var en verkstad sa farmor, men var är killarna sa jag. Det visade sig att dom satt och fikade hela bunten. Men vilka roliga maskiner dom hade, jätteroligt tyckte jag att det var, det var några andra båtar som låg där också. Så kom vi fram till farmor och farfars båt, vi fick ha en stege för att komma upp i den. Där hade jag roligt, jag gick runt och kollade allt möjligt, var man kör båten, var man kan sova,allt annat också. När vi skulle åka hem såg vi några killar som jobbade i verkstan, jag hejade på dom, så klart.

När vi kom hem fick vi hjälpas åt att lasta bilen med grejer som skulle skänkas till andra som inte har så många saker. Efter det ville jag gå ner i källaren, det gjorde farmor och jag men plötsligt blev det helt svart, natten. Farfar visste inte att vi var där så han släckte och stängde dörren, först blev jag lite skrajsen men då sa farmor att vi ringer till farfar så får han komma och tända men han svarade inte i telefonen. Vi var så modiga och det var inte farligt, det var ju farmor och farfars källare, det vet jag ju precis hur det ser ut när det är ljust. Farmor sa att vi kommer att ordna detta jättebra så duktiga som vi är. Det höll jag  ju med om, så kom farmor på att vi kunde lysa med telefonen, då hittade vi ut.

Vi gick in och lagade korv och pasta, jag åt jättemycket, farmor fick ju mata mig lite för jag hade annat att göra samtidigt. Så fick jag välja var jag ville ligga och sova, då valde jag kontoret. Det var jätteskönt att sova där. När jag vaknade ville jag ligga och morna mig lite med min filt. Så gick vi till sandlådan en sväng. När vi kom tillbaka till huset hade farmor glömt något i källaren och frågade om jag kunde gå med henne och kolla, visst inga problem,  det är natten i källaren sa jag. Då sa farmor att den här gången låter vi dörren vara öppen och lampan tänd, bra idé. Vi gick in och tittade lite men allt var ok. Så gick vi ut i trädgården och räddade träden med Selmas snöre. Så kom mamma igen och hon sa att vi skulle åka till Torslanda torg och fika. Det ville jag gärna.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.