Warning: Undefined variable $show_stats in /customers/f/0/d/adolphssons.se/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384

Torsdag 22 november

Vad ska vi göra idag sa jag till farmor och farfar. Vi tänkte åka hem till oss, till Selma sa farmor.  Vill du det? Jag måste fundera mej sa jag då.

När vi kom hem blev Selma så glad, roligt att du kom Albin säger hon på sitt språk. Jag åt filmjölk och farmors kornflejks, ibland hittar jag stora dubbla, dom knastrar så gott i munnen. Så lekte farfar och jag med mina saker och med pengarna och kastanjerna, det är roligt att plocka med dom. Farmor hade hittat några små klossar som vi byggde med också. Så lekte jag skola med Selma, hon är så duktig att plocka fram godis som man gömmer för henne.

Efter det tog vi en fika, farmor hade köpt en liten kakburk till mig med Nalle Phu och hans vänner på, i den låg två pepparkakor och en annan liten kaka. Det började bli mörkt ute då kom jag på att det skulle vara roligt att bygga en koja under rumsbordet, jag hade alla kuddarna från soffan, min filt, Heffa och Sammy, Ior och ficklampan. Det blev så mysigt. Kom nu Göran sa jag till farfar. Både han och farmor var för stora för kojan. Så kom jag på att det blev mycket mysigare om man släckte alla lampor i huset. Utifrån såg man nog bara min ficklampa, undrar vad grannarna tänkte då. Farmor och jag stod och tittade ut genom fönstret när det var mörkt inne, man såg alla ljus så bra, jag såg diamanter som blinkade (masten vid Brudaremossen) , månen som kom fram emellanåt bakom molnen. Mysigt var det.  Jag låg och vilade lite i kojan med alla djuren. Snart kom pappa och hämtade mig, när vi åkte hem var det alldeles mörkt ute.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.