Warning: Undefined variable $show_stats in /customers/f/0/d/adolphssons.se/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384

Grodor

Idag hämtade vi Albin, vi hade sedan några dagar tillbaka planerat att åka till Botaniska Trädgården och titta på en utställning med grodor, en dam har samlat ihop mer är 2.000 grodor och visar några nu.

Det var en jätteglad liten kille vi hämtade, han åt mellanmål i bilen, jättehungrig. Banan, kornflejks, farfars knäckebröd en drickyoughurt med apa på. Vi kallade den för apyoghurt, Albin sa bestämt ifrån att han inte tyckte om den, jag förslog att han skulle smaka, tror att den smakar glass (vaniljyoghurt), och visst, han tyckte den var jättegod. Drack upp halva och därefter en liten juice.

Vi körde vägen med 100 gupp, förbi Volvo där pappa och mamma jobbar, vidare förbi massor med maskrosor, över Älvsborgsbron (som är svårt att säga med det gick jättebra idag).

Så kom vi fram och ”promenerade” i parken, såg en massa olika orange blommor, mycket fint tyckte Albin. Grodorna fanns i växthusen, det var inte så många men olika sorter, en som var arg, en som skrattade, någon som låg o s v. Vi gick vidare och tittade på köttätande växter, vi tittade noga i några. Efter det vidare till orkideérna, där stod en kruka så himla dumt så Albin råkade välta ner den.Den sprack men plantan klarade sig, vi sa till en tjej som vattnade i ett annat växthus. Det kostar 2.000 sa hon, bra det ordnar vi i kassan sa jag. Albin blev lite betänksam och vågade nästan inte gå fram till henne kände sig nog lite skyldig men, vadå dom får väl ställa krukorna ordentligt.

Vi tittade på stora fiskar, sprang runt på olika fina stigar och tittade på många fina blommor. Så gick vi ut igen och plötsligt upptäckte vi att det fanns ”morötter”, trots en vanlig tisdag åt vi varsin morot.

Så åkte vi hem, i bilen somnade lille A en liten stund. När vi kom hem var det en glad och go kille, vi gick in och satt oss i soffan han  läste boken Resan till Landet Längesedan för mig, berättade  vad den handlade om och visade bilderna. Så plockade Albin fram en annan bok, har du sett farmor vilken vacker bok med glitter på sa han, goingen, han läste även den som var  Snövit för mig och vi tränade på att komma ihåg vad alla dvärgarna heter. Nu ska jag se på film sa Albin, jaha, han laddade med en skiva och sa till mig, sätt på TV farmor, oj då, men jag fick på den och i samma ögonblick kom pappa hem – Albin ropade triumferat ”farmor kunde sätta på TV.n”, han lät lite stolt över mig. Kul…………….

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.