Warning: Undefined variable $show_stats in /customers/f/0/d/adolphssons.se/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384

Ibland blir man lite arg

Hämtade som en vanlig torsdag, idag är jag hungrig sa Albin när vi gick till bilen. Farfar hade bestämt att gräsklipparen som finns i Torslanda skulle hämtas för översyn.

När vi kom hem ville Albin hämta några Legogubbar i hans rum, vi tog med två rutknäcke och en banan för att klara den långa resan till Tuve. Albin åt med god aptit, det hade varit brocollisoppa på förskolan. Trots att han inte tyckte om det åt han.

Vid Låssby utbröt en fruktansvärd törst, jag vill ha vatten sa han mycket påstridigt flera gånger. Kommentaren ”vi har inget vatten” var ett helt onödigt påstående. Den diskussionen pågick till Tuve. Vi diskuterade om vi skulle kunna räkna några ”Oplar”, vi diskuterade en massa andra saken men den lille mannen blev bara mer och mer arg. Till slut var han verkligen tvärarg, jag förstod honom verkligen för att vara jättetörstig är ju så jobbigt.

När vi kom fram klev han mycket ilsket ur bilen och drämde igen dörren och blängde riktigt ilsket på oss. Jag blev lite full i skratt för jag blev påmind om en annan liten herre som kom hem från skolan ibland och var hungrig, lika tvärilsken……….

När vi kom in slängde han ifrån sig kläderna och drack ett stort glas vatten och vips, där var han tillbaka, den vanliga Albin.

Visst måste man väl få bli tvärilsken när sådana jobbiga situationer uppstår. Speciellt när det går över så, förhållandevis, lätt. Lite mer mellis bara.

Så lekte vi med Lego, tittade lite på Barnbibblan.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.