Warning: Undefined variable $show_stats in /customers/f/0/d/adolphssons.se/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384

Äntligen

Idag hämtade vi äntligen Amanda efter en lång väntan. Vet inte vem som var gladast, jag fick världens varmaste kram.

Första frågan Var är farfar, sitter han i bilen och väntar. Hon bombarderade mig med frågor vad vi skulle hitta på, bl a kan vi bygga torn med toapapper. Rekordet var 13 rullar, hon var tvungen att berätta det för fröken.

Jag hade laddat med frukt men när vi åkte hem ville hon göra fruktsallad och då saknades några frukter så farfar släppte av oss vid ICA. Vi flanerade runt på ica och kompletterade lite. Såklart måste vi fortsätta Albins tradition att köpa blommor till familjen.

När vi kom hem gjorde Amanda fruktsallad, hon skar så fint med sin lilla matkniv. Sedan blev det pyssel, pappas morfars gamla resväska är pyssellager.

Sedan kom Amandas cafelåda fram, farfar och jag blev bjudna på jättegott fika, lite vattnigt kaffe men jättegott. Hon är ju jätteduktig att plocka undan efter sig, vi har så bra ordning på våra grejer.

Så var det dags att gå upp och träna lite. Så bra balanssinne hon har, det var väldigt svårt i början men hon gav sig inte mkt imponerande.

Nu var det dags för toarullarna, 14 st flög nerför trappan. En riktigt rolig lek som farfar kanske tycker är lite onödig men vadå……

När vi pratade om middag ville hon ha våfflor, jag försökte med något mer matigt men förklädet åkte på och hon vispade ihop smeten jättebra.

När pappa kom och hämtade frågade hon om Albin kunde få komma dagen efter, hon hade förmodligen hört att han ville komma.

Såklart, så roligt för oss…………….

 

Kram från

Farmor och farfar

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.