Warning: Undefined variable $show_stats in /customers/f/0/d/adolphssons.se/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384

Tisdag igen

Det har blivit en rutin att hämta Amanda på förskolan på tisdagar.
Karin kom och frågade vad pippla, pippla höns är för något, Amanda hade berättat hela den komplicerade ramsan, Karin ville att jag skulle skriva ner den. Den har ju min pappa lärt mig när jag var liten. Det var roligt.
Amanda sa att hon hade en bra idé, det har blivit ett mantra som hon kör med, hon ville träffa vår grannes dotter igen. Hon är ju på förskolan sa jag, jag har också en bra idé, vill du åka med till Ikea? Ja det gör vi.
Det regnade och det samlades en massa vatten på takluckan, det är mer analog underhållning som vi roar oss med. Vad föreställer dropparna.
Vi knallade runt på Ikea och tittade på olika mer eller mindre roliga saker. Så många Selmor vi såg, det blev till slut en liten kattpresent till Selma. 
Ingen fika, Amanda hade ont i magen, hade haft hela dagen. Det märktes inte så mycket kom lite då och då.
Vi skulle ju köpa frukt också så vi gick in på den nya Ica vid Bäckebol. Plötsligt blev hon kissnödig så vi åkte hem fort.  Det fick bli en lekstund, plötsligt behövde hon bajsa, toppen där löstes ett stort problem.
Klockan var mycket så farfar fick börja med maten, det beställdes potatismos som skulle vara i tre olika färger. Amanda vill ju hjälpa till med det, det gick så bra tre olika klickar potatismos, jag droppade lite färg och Amanda fixade resten. Hon åt med ganska god aptit, den stekta korven ska ligga på en separat tallrik.
Efter maten var det fruktstund, det ska ju vara rivet, grönt äpple. Hon fixade allt själv med en fiffig burk med rivjärn till. Sköljde hallon och åt allt.
Givetvis hade hon köpt blåbär till Albin som skulle med hem.
En fin lite regnig tisdag
Kram 
Farmor

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.