Warning: Undefined variable $show_stats in /customers/f/0/d/adolphssons.se/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384
aug 1

Vilken dag vi hade idag! Jag och pappa tog bilen upp till Klädesholmen där min kompis Albin L har sommarstuga. Vi började givetvis med ett rejält bad från bryggan. Efter lunch tog vi båten ut för en sväng runt ön, och väl tillbaka vad det dags att åka ring. Jag gjorde högsta hoppet:) Med perfekt timing när vi var klara kom glassbåten som vi bara behövde handla från. Tillbaka på bryggan behövde vi mer bad innan vi grillade lax till middag. Vilken dag!!

jul 24

Idag gjorde vi en riktig ”långtur” och checkade in på Arken Spa. Det blev poängpromenad, biljard, lek, pokemonjakt, god mat och mycket mer. Imorgon blir det bad!

jul 20

Med detta vädret fanns det ingen anledning att inte göra en favorit i repris, ut till Rörö igen. Idag tog vi oss även ut till västsidan blan alla fina stora stenar. Självklart blev det också både burgare och glass på hamncafét!

jul 19

Idag åkte farmor och farfar med oss till Rörö, och oj vilken härlig dag. Båtåkande, bad, krabbfiske, glass….ja allt bra man ska göra en sommardag!

aug 14

Idag när vi åkte ut med båten var mamma så ivrig att bada att vi inte hann lägga fast båten, märkligt! Så upp med kläder på tork, sedan lek och god fika.

aug 3

Lyxigt ska det vara! Först åkte vi ner till Varbergs kurort där vi var på pokemon promenade ut till fyren (i blåsten), åt gott och självklart badade. Nästa dag tog vi oss in till stan och Asia SPA. Det var full fart på torget med Tivoli och mycket mer. Mer spa, god mat och även några flera pokemons.

okt 10

En rolig tripp till Danmark och badhotellet tillsammans med Anna-Karin, Hans, Stella och Elliot. Massa bad blev det…

aug 23

Detta härliga väder kräver bad!

aug 7

Snart är semestern slut och vilken avslutning vi gjorde idag. Först till Liseberg där jag ville börja att åka Lisebergsbanan som var så kul sist…..men det var då det! Idag var den läskig och mitt i sa jag ”bajs också, jag ska aldrig åka den igen”. Efter det mer åkande och mycket spel med fina vinster, absolut bäst var renen Sven från frost-filmen:)

Efter det åkte vi till Arken SPA hotell för att fortsätta fira. Inom den första kvarten hade jag både vält ett parasoll över mig och sprungit rakt ner i ”fontänen” i receptionen….fin start;) Innan middag blev det också grodjakt och jag hittade alla fem direkt. Sedan blev det middag ute i solen och efter grillbuffé var det fri glass för barn och jag åt SEX kulor!!! Det blev så mycket glass så tom jag sa att jag trodde det blev lite för mycket. Imorgon blir det bad i SPA!

aug 5

Äntligen blev det lite skönt poolhäng hemma på altanen. Massa bad i fina poolen!

« Previous Entries