Warning: Undefined variable $show_stats in /customers/f/0/d/adolphssons.se/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384
mar 22

Tisdag och Amanda. När vi hämtade berättade jag att vi hade ett förslag, att åka till en sorts stor lekplats där man kunde prova helikoptrar och flygplan, ok då.
När vi kom fram och gick ner i underjorden tyckte hon det var mycket spännande.
Det stod flera helikoptrar/flygplan  på rad när vi kom in, jag berättade vilka roliga namn dom hade, viggen, draken mm
Så kom vi fram till en liten kanon som hon provade, en stor helikopter där bladen snurrade runt provades också, farfar fick åka med.  Så pratade vi med en man som jobbade där, han frågade om vi ville bli räddade från en helikopter. Det var spännande, vi fick åka upp med en liten korg, när vi kom upp skulle Amanda fråga två ”gubbar” i helikoptern vad dom ville ha till middag så ner igen.  Ett kort besök i Grönsaksståndet……. apelsin, morot mm 
Det fanns en lång rolig rutschkana, olika spel man kunde prova.
Det fanns också ett långt flygplan man kunde krypa igenom. En spionavdelning, en rymdavdelning. Med en totalt orädd tjej provade hon/vi det mesta.
Efter nästan två timmar beslutade vi oss för att åka hem. Hon ville gå net i källaren, farfar skulle släcka lampan när vi var längst in. Så ropade hon tänd. 
Hon såg några rosa färgfläckar i gruset och frågade om farfar målat hennes lilla hus på Tjörn, tack det var snällt sa hon då. Dessa otroligt fina och omtänksamma barn. Så lagade vi mat och efter det blev det lite fruktstund, kan ni köpa körsbär till Albin sa hon då. Omtänksam som sin storebror. 
Älskade fina ”ungar”. Så tacksamma vi är.
Farmor och farfar