Warning: Undefined variable $show_stats in /customers/f/0/d/adolphssons.se/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384
feb 24

Jag hämtade Albin 15.00 när han kommit hem från skolan. Så roligt att äntligen på att träffa honom ensam.

Vi samtalade i bilen hem, så klok han är, väldigt förnuftig, vänlig och rolig.

Jag frågade om han gillar skolan, ja sa han, det var roligt att höra. Det första han frågade när vi kom hem var hur farfar mår, så omtänksamt

När vi kom hem började vi titta på lite roliga videor i min Ipad, tyvärr tog batteriet slut ganska snabbt men han skrattade högt åt vissa. Så föreslog jag att vi skulle spela kort, till slut bestämde vi Chicago, förstår att han inte spelat det så mycket men det tog inte lång tid innan han förstod. Snart spelade han mycket kompetent och strategiskt, det var inte sista gången. Det är ju vårt favoritspel och Albin tyckte också det var roligt. Tyvärr satt farfar med helt fel kort i slutet hela tiden vilket saboterade Albins och min möjlighet att vinna utspelet, riktigt dåligt planerat av farfar var vi överens om. Till slut vann farfar med Albin som god tvåa, jag kom sist. 

Så var det dags att baka, jag plockade fram receptet sedan gjorde Albin resten, plockade fram kryddor och allt annat. Mätte perfekt och rörde ihop hela smeten. Tror aldrig det varit så fint i köket efter ett bak. Den killen är ett geni på många områden.  Vi samarbetade mycket bra, Albin gjorde det mesta och jag tog fram bakformar.

Nu var det dags för middag, torsk och potatismos. Farfar och jag lagade mat.

Albin gick upp på övervåningen och pluggade ordentligt, tyskaläxa. Tydligen ett favoritämne. 

Han åt med mycket god aptit.

Får säga att han är en kanonkille, hoppas innerligt att han vill komma till oss emellanåt också.

Kram

Farmor och farfar

feb 22

Idag hämtade vi äntligen Amanda efter en lång väntan. Vet inte vem som var gladast, jag fick världens varmaste kram.

Första frågan Var är farfar, sitter han i bilen och väntar. Hon bombarderade mig med frågor vad vi skulle hitta på, bl a kan vi bygga torn med toapapper. Rekordet var 13 rullar, hon var tvungen att berätta det för fröken.

Jag hade laddat med frukt men när vi åkte hem ville hon göra fruktsallad och då saknades några frukter så farfar släppte av oss vid ICA. Vi flanerade runt på ica och kompletterade lite. Såklart måste vi fortsätta Albins tradition att köpa blommor till familjen.

När vi kom hem gjorde Amanda fruktsallad, hon skar så fint med sin lilla matkniv. Sedan blev det pyssel, pappas morfars gamla resväska är pyssellager.

Sedan kom Amandas cafelåda fram, farfar och jag blev bjudna på jättegott fika, lite vattnigt kaffe men jättegott. Hon är ju jätteduktig att plocka undan efter sig, vi har så bra ordning på våra grejer.

Så var det dags att gå upp och träna lite. Så bra balanssinne hon har, det var väldigt svårt i början men hon gav sig inte mkt imponerande.

Nu var det dags för toarullarna, 14 st flög nerför trappan. En riktigt rolig lek som farfar kanske tycker är lite onödig men vadå……

När vi pratade om middag ville hon ha våfflor, jag försökte med något mer matigt men förklädet åkte på och hon vispade ihop smeten jättebra.

När pappa kom och hämtade frågade hon om Albin kunde få komma dagen efter, hon hade förmodligen hört att han ville komma.

Såklart, så roligt för oss…………….

 

Kram från

Farmor och farfar