Warning: Undefined variable $show_stats in /customers/f/0/d/adolphssons.se/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384

Efterlängtat besök

Jag hämtade Albin 15.00 när han kommit hem från skolan. Så roligt att äntligen på att träffa honom ensam.

Vi samtalade i bilen hem, så klok han är, väldigt förnuftig, vänlig och rolig.

Jag frågade om han gillar skolan, ja sa han, det var roligt att höra. Det första han frågade när vi kom hem var hur farfar mår, så omtänksamt

När vi kom hem började vi titta på lite roliga videor i min Ipad, tyvärr tog batteriet slut ganska snabbt men han skrattade högt åt vissa. Så föreslog jag att vi skulle spela kort, till slut bestämde vi Chicago, förstår att han inte spelat det så mycket men det tog inte lång tid innan han förstod. Snart spelade han mycket kompetent och strategiskt, det var inte sista gången. Det är ju vårt favoritspel och Albin tyckte också det var roligt. Tyvärr satt farfar med helt fel kort i slutet hela tiden vilket saboterade Albins och min möjlighet att vinna utspelet, riktigt dåligt planerat av farfar var vi överens om. Till slut vann farfar med Albin som god tvåa, jag kom sist. 

Så var det dags att baka, jag plockade fram receptet sedan gjorde Albin resten, plockade fram kryddor och allt annat. Mätte perfekt och rörde ihop hela smeten. Tror aldrig det varit så fint i köket efter ett bak. Den killen är ett geni på många områden.  Vi samarbetade mycket bra, Albin gjorde det mesta och jag tog fram bakformar.

Nu var det dags för middag, torsk och potatismos. Farfar och jag lagade mat.

Albin gick upp på övervåningen och pluggade ordentligt, tyskaläxa. Tydligen ett favoritämne. 

Han åt med mycket god aptit.

Får säga att han är en kanonkille, hoppas innerligt att han vill komma till oss emellanåt också.

Kram

Farmor och farfar

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.