Warning: Undefined variable $show_stats in /customers/f/0/d/adolphssons.se/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384

Premiärutflykt med farmor & farfar

Idag var vår första utflykt med Amanda.
Vi hämtade på förskolan, Amanda blev jätteglad när vi kom. Vi samlade ihop allt som skulle med hem, nappen, filten och spindeln. När vi skulle gå pekade hon på lådan som stod längst upp vid hennes plats, och där låg gula räven som fick åka med hem efter ett besök hos oss igår. Den höll vi på att missa, där uppe brukar vi inte titta men Amanda hade järnkoll på allt. Vi skojade om att vi tog  rätt skor, vi tog Lukas skor för ett tag sedan. Hon skrattade gott.
Vi körde till, brorsans favoritmuseum, Volvomuseet. När vi gick ur bilen upptäckte Amanda en jättestor båt  med flera upplysta fönster, vi gick till museet, en ny
tjej ville ha betalt, nej vi pratade oss in med våra pensionärskort, nja betalar gör vi inte, det har vi aldrig gjort.
Amanda fullkomligt strålade när hon kom in och fick se det fina museet. Vi gick till Volvo Ocean rummet, dom hade gjort så fint med två nya lekstugor som var fullt utrustade med kök och möbler,  farfar kröp in och serverades av Amanda.  Det fanns en liten stad med gator och vägskyltar, flera olika bilar och grävskopor som hon fick köra. Rulltrappan var en riktig hit, hon skrattade högt. Farfar bar henne givetvis. Det var en jättefin utställning med gamla Duetter. Hon var så intresserad av alla bilar. När vi gick ner till Penta avdelningen hördes ljud av måsar och tufftuff ljud från en gammal båt, där var vi länge. Så roligt. Vi gick vidare, tittade på alla fina lastbilar, tog en tur med en jättefin buss. Golvet var spännande, när vi kom hem hade farfar flera stenar i fickan.  Nu  börjar farmor bearbeta samvetet, ok då, det finns fortfarande en jättefin grönsaksavdelning,  det kan man inte tro. ??
Det var en otroligt intensiv trafik när vi skulle åka hem, jag var lite rädd att Amanda skulle tycka det var tråkigt för det tog så lång tid så jag dammade av min gamla beprövade teknik, jag sjöng alla barnsånger jag kunde, en kulen natt var populär men när hon ville att jag skulle sjunga om dom olika hajarna gick jag bet. Lite klagomål där.
Det blev en riktigt rolig måndag.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.